LIVE EVENT

De Tafel Van Veerle

WEGWIJS

Tijd om te ont-moeten

 

Het lijkt alsof we altijd tijd te kort komen. Op het werk (of je nu zelfstandige, een medewerker van een bedrijf of de bedrijfsleider ben), maar ook thuis. Je voelt jezelf jongleren tussen je werk, je kinderen en en sociale verplichtingen, met irritaties en frustraties tot gevolg.

Wat als je nu eens een moment zou nemen voor jezelf? Een moment om te vertragen en even naar jezelf en je situatie te kijken. Zodat je rust, inspiratie en nieuwe inzichten vindt.

Want voor wie voluit wil leven, is het belangrijk om de balans terug te vinden en af toe stil te staan bij wat je nu echt wil.

Dat moment, dat bied je ik je graag aan. Welkom aan mijn tafel, de Tafel van Veerle.

Momenteel organiseren we enkel nog Tafels op aanvraag: wil je iets vieren met je team of werken aan een topic in een ontspannend kader? Dat kan!

Wil je graag een verjaardag, huwelijk, vrijgezellen,... vieren? Dat kan ook!

Stuur ons een mail op [email protected].

"Voedsel voor jouw lichaam én geest."

FILOSOFIE

Echte gesprekken, diepe belevenis, verbinding en heerlijk (geni)eten

 

De Tafel van Veerle is een intens totaalconcept dat alle zinnen prikkelt.

Omdat we met veel soms meer kunnen dan alleen, heet ik je graag welkom bij mij thuis te Berchem. Als gastvrouw presenteer ik jou voedsel voor zowel lichaam als geest. Aan de hand van oefeningen, refelctie en filosoferen rond een welbepaald thema krijg je inspiratie om het anders aan te pakken.

Een hapje wel-zijn, een stukje ont-moeten en ont-spannen, overgoten met inspiratie en schoonheid.

 

Ik vond vooral de persoonlijker aanpak zeer aangenaam. Even stilstaan bij het nu, bij jezelf. Niet altijd met de focus op meer en grootser, maar vooral op jezelf goed voelen in wat je doet. 

- Emmanuel

Een fijne ervaring, met enkele confrontaties en heel wat stof tot nadenken, maar ik ben vooral met een goed gevoel naar buiten gestapt. Bedankt, Veerle!

- Fanya

Een leuk concept waarbij je verstild, bij dingen stilstaat, zeer aanwezig wordt in het nu, waar je smaak en zijn papillen worden verwend, en je je daardoor een rijke, dankbare mens voelt.

- Ann
AANBOD

Wat kan je verwachten?

 

Elke Tafel Van Veerle is één intense (na)middag in mijn huis aan mijn tafel, samen met een kleine groep andere gasten.

We starten met een workshop waarin we inzetten op jouw welzijn, op ont-stressen en op persoonlijke groei. Met oefeningen en de juiste vragen verdiepen we ons in het thema en in onszelf. Want als je niet de juiste vragen stelt, krijg je nooit de juiste antwoorden. Zo simpel is het.

We sluiten samen af aan mijn prachtig gedekte tafel, waar ons lichaam verwend wordt met een heerlijk gezond en biologisch 3-gangenmenu met aangepaste wijnen. Klaargemaakt door een eigenwijze en inspirerende foodie, vormt dit de basis om onszelf nog even verder te verdiepen.

Als gast stap je opgeladen de deur uit. Verlicht van spanning en stress, verrijkt met de ervaring hoe belangrijk het is om stil te staan en er daarna met hernieuwde energie weer tegenaan te gaan.

PRAKTISCHE INFO

Wat zit er concreet in een Tafel Van Veerle?

  • Onthaal met amuse en aperitief op basis van de Belgische vodka Mary White.

  • Een 4 uur durende workshop rond één specifiek thema. We staan stil bij wat dit thema voor ons betekent, hoe het ons leven bepaalt, en wat we ermee willen bereiken.

  • Een 3-gangenmenu met speciaal uitgekozen wijnen van Our Daily Bottle, ter plekke bereid door private chef.

  • Je keert terug naar huis met een gevulde goodiebag, praktische tools én nieuwe inzichten.

AankomendeTafels op de kalender

 

De Tafel over Wijsheid 

op 30 november 2023 van 16u30 tot 21u

VOLZET

DE ADEMRUIMTE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Laat hieronder je e-mailadres achter.

Wil je graag een tafel boeken voor je groep of bedrijf? Dat kan! Stuur een mail naar [email protected] 

We spammen nooit en je kan de mails stopzetten wanneer je wil.