#2.10 Helemaal jezelf zijn, hoe doe je dat?

Ademruimte Academie
#2.10 Helemaal jezelf zijn, hoe doe je dat?
8:58
 

De Kracht van Jezelf Zijn: Ontdek Wie Je Werkelijk Bent

Hoe vaak sta je stil bij wie je echt bent? In de drukte van het dagelijks leven vergeten we soms hoe het voelt om helemaal onszelf te zijn. We worden beïnvloed door verwachtingen van anderen en de maatschappij, wat het moeilijk maakt om onze eigen identiteit te behouden.

De Uitdaging van Authentiek Zijn

Als ik met mensen werk, beginnen we vaak met een simpele check-in: "Hoe is het nu met jou? Hoe voel je je echt?" Voor velen is dit een moeilijke vraag. Ze zijn zo gewend om aan verwachtingen te voldoen dat ze niet meer weten wat ze zelf nodig hebben. Deze druk komt vaak voort uit onze opvoeding en de cultuur waarin we leven, waar er voortdurend verwachtingen op ons worden geprojecteerd.

Dus, hoe begin je met het ontdekken van jezelf? Begin klein en simpel.

Maak een lijstje van de dingen waar je van houdt. Denk aan de kleine momenten die je gelukkig maken, zoals de geur van kaneel, dansen op je favoriete muziek of het genieten van een warme kop thee. Deze kleine dingen vormen een belangrijk onderdeel van wie je bent.

Door je bewust te worden van deze dingen, kun je langzaam beginnen te voelen wie je werkelijk bent. Dit proces van zelfontdekking kan veel plezier en lichtheid in je leven brengen.

Onze Missie

Bij de Ademruimte Academie bundelen we onze kennis en ervaring om mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen en te ontspannen. We bieden een jaartraject aan waarin je jezelf kunt ontdekken en ontwikkelen, ondersteund door een gemeenschap van gelijkgestemden. Dit traject bestaat uit een mix van online sessies en live dagen, begeleid door mij.

Als je voelt dat dit iets voor jou is, meld je dan aan voor onze VIP-lijst. Je ontvangt als eerste alle informatie en de mogelijkheid om in te schrijven. De deuren openen op 5 september en sluiten weer op 12 september.

Maak het licht in je leven en geniet van het proces van zelfontdekking. Zet je vrijblijvend op onze VIP-lijst en misschien zie ik je in september.

Tot dan, geniet van de kleine dingen die jou maken wie je bent.

Wil jij ook graag meer uit je ochtend halen?
Wij bieden je nu onze GRATIS ochtendmodule aan met luisterfragmenten vol ademhalingsoefeningen, visualisaties, meditaties en affirmaties.

We hebben nog 1 boodschap voor u. Maak welzijn meer toegankelijk voor iedereen, want dat is de missie van de Ademruimte Academie. Dank u wel.

Een fijne dag!

Veerle & het Ademruimte Team

 

NIEUWSBRIEF

Maak wat adem-ruimte in je inbox.

De weg naar meer wel-zijn is een hobbelig bergpad: niet altijd gemakkelijk vertoeven, maar je vindt er wel de mooiste uitzichten. En die willen we natuurlijk graag met je delen!

You're safe with me. I'll never spam you or sell your contact info.

SHOP

 

AANBOD

 

COMMUNITY

 

OVER ONS

 

PODCAST

 

CONTACT