Welkom

Werp een blik achter de schermen. 

Bouwen aan een wereld waar je echt jezelf kunt zijn.


Met de Ademruimte Academie willen we bouwen aan een wereld waarin iedereen simpelweg zichzelf kan zijn. Want radicale echtheid is de sleutel tot geluk.

Als je weet wie je bent en hoe je systeem werkt, worden uitdagingen mogelijkheden en worden veranderingen uitnodigingen.

 

 

 

 

Of je nu CEO, medewerker, leidinggevende of zelfstandige bent ‚ÄĒ¬†er zijn veel balletjes in de lucht te houden. Werk, je team, kinderen, hobby‚Äôs, sporten, familie,‚Ķ. En dan moet ook nog eens alles beter, sneller en effici√ęnter.

En al dat mo√©ten. Daar houden wij niet zo van. Daarom brengt de Ademruimte Academie meer ‚ÄĒ je raadt het al ‚ÄĒ ademruimte in je dagelijkse leven. In onze online & offline trajecten leer je om te vertragen, te verbinden om van daaruit te versterken.

Betrouwbaar & kwalitatief

 

In ieder traject combineert Veerle haar meer dan 14 jaar ervaring als professioneel coach met inzichten uit verschillende wetenschappelijke disciplines.

Toegankelijk & laagdrempelig

 

Geen lange, theoretische uitleg waar je toch geen tijd voor maakt. Wél handige tools en oefeningen die jou kunnen helpen op ieder moment van de handig.

Nuchter &
no-nonsense

 

Want wie zegt dat bewust leven ook wollig of zweverig moet zijn?

OPRICHTSTER EN COACH

Ik ben Veerle Dobbelaere

‚Ķ en misschien denk je wel: ‚ÄúAh, maar die ken ik!‚ÄĚ Dat kan. Want op mijn eerste diploma pronkt de titel ‚ÄėMeester in de Toneelspeelkunst‚Äô. Als actrice wil ik mensen raken met verhalen zodat ze een theater- of cinemazaal met een ander gevoel verlaten dan toen ze binnenkwamen.

Naast speler ben ik sinds 2009 ook professioneel¬†gecertificeerd life & mental coach. Dit diploma behaalde ik vanuit mijn passie voor mensen en hun gevoelens, gedrag en gedachten. Ik coach mensen naar meer groei, meer veerkracht, meer rust en verbinding ‚ÄĒ of kortweg: meer ademruimte.

Na dit diploma volgden er nog vele andere. Ondertussen ‚ÄĒ ruim 14 jaar later ‚ÄĒ heb ik al meer dan 1000 mensen gecoacht en staan er meer dan¬† 10.000 coachinguren op mijn teller.

Omdat ik nog meer mensen wil helpen naar een beter leven richtte ik in 2020 de Ademruimte Academie op.

Mailtje sturen? Dat kan via veerle@veerledobbelaere.be

OFFICE & EVENEMENT MANAGER 

Ik ben Elke Schuffelers

 ... en ik zorg ervoor dat alles hier binnen de Ademruimte Academie altijd op rolletjes loopt. Toch voor 99,9%.

Naast de administratie en boekhouding is het mijn taak om ervoor te zorgen dat deelnemers zich helemaal op hun gemak kunnen voelen tijdens onze live events en coachings. Dat doe ik door te zorgen voor de juiste omkadering, zo help ik onze leden groeien. Want als echte mooi-maker vind ik het belangrijk dat het plaatje volledig klopt. 

Mailtje sturen? Dat kan via [email protected]

CONTACT

Heb je een vraag?

Heb je vragen over de werking van de Ademruimte Academie? Wil je graag een op maat gemaakte belevenis voor jouw team of bedrijf? Neem dan hier contact met ons op.

Een bericht sturen