#2.11 Hoe kan ik mijn dag beginnen met meer energie en goesting?

Ademruimte Academie
#2.11 Hoe kan ik mijn dag beginnen met meer energie en goesting?
6:59
 

Begin je Dag op jouw Manier: Neem de Controle in Eigen Handen

Je bent nog niet begonnen aan je dag en Jan, Pier en Pol hebben je al nodig.

Een mail, een berichtje, het nieuws – allemaal dingen die nu niet dringend zijn, maar toch aan je mouw trekken. Misschien zijn het je kinderen, misschien je partner. Voor je het weet, voel je je als een balletje in een flipperkast, stuiterend van links naar rechts door de wensen van anderen. Voor mij voelt dat heftig, en ik wil het anders.

De Macht van Gedachten

We hebben allemaal 24 uur in een dag, dus het draait allemaal om keuzes maken. Kiezen is moeilijk omdat er zoveel keuzes zijn. Een van de eerste dingen die ik leerde tijdens mijn coachingsopleiding was dat het leven is wat je gedachten ervan maken. Dat principe intrigeerde, verwonderde en confronteerde me. Onze gedachten spelen een hoofdrol in hoe we onze dag ervaren. Ons brein is geprogrammeerd om ons te laten denken dat alles superdringend en belangrijk is. Dat berichtje, die mail, het nieuws – het voelt allemaal urgent, maar is dat het echt?

Begin je Dag op Jouw Voorwaarden

Stel je voor dat je je dag anders kon beginnen. Niet lang, slechts tien minuten, waarin jij de controle hebt. Jij bedient de knoppen van de flipperkast. Je kiest je gedachten en verbindt die met je gevoelens, je lichaam en je emoties. Begin je dag met een positief voornemen: "Het wordt een mooie dag, omdat ik hem zo maak." Zie je dag als een Lego-pakket, waar jij bepaalt met welk blokje je begint. Bouw je dag zoals jij dat wilt, en neem die zelfzorg en zelfdeterminatie serieus.

Bij de Ademruimte Academie hebben we een missie: mentaal welzijn toegankelijk maken voor iedereen. We willen je helpen jezelf te ontwikkelen, te ontmoeten, te ontspannen en te ontdoen van wat niet bij je past. Het begint allemaal bij hoe je je dag start. Daarom hebben we een gratis ochtendmodule ontwikkeld. Deze module helpt je je dag op een mooie manier te beginnen – zonder kosten, voor iedereen die wil investeren in een betere start van de dag.

Doe Mee en Maak een Verschil

Als je denkt: "Ja, dat is iets voor mij," neem dan tien minuten per dag voor jezelf, voordat je je telefoon opent of de wereld je dag laat bepalen. Meld je aan via de link op onze homepagina en krijg direct toegang tot de module. Kleine stapjes kunnen een groot verschil maken. Ik ben blij dat ik je dit mag aanbieden en ik hoop te lezen in de comments hoe je dit ervaart.

Geniet van je dag en weet dat jij een groot deel zelf kunt maken.

Wil jij ook graag meer uit je ochtend halen?
Wij bieden je nu onze GRATIS ochtendmodule aan met luisterfragmenten vol ademhalingsoefeningen, visualisaties, meditaties en affirmaties.

We hebben nog 1 boodschap voor u. Maak welzijn meer toegankelijk voor iedereen, want dat is de missie van de Ademruimte Academie. Dank u wel.

Een fijne dag!

Veerle & het Ademruimte Team

 

 

NIEUWSBRIEF

Maak wat adem-ruimte in je inbox.

De weg naar meer wel-zijn is een hobbelig bergpad: niet altijd gemakkelijk vertoeven, maar je vindt er wel de mooiste uitzichten. En die willen we natuurlijk graag met je delen!

You're safe with me. I'll never spam you or sell your contact info.

SHOP

 

AANBOD

 

COMMUNITY

 

OVER ONS

 

PODCAST

 

CONTACT