ADEMWERK

Adem is leven: ontdek de kracht van je adem!

Blij dat je erbij bent!

Ik beloof je dat het bijzonder wordt. Nog liever laat ik iemand aan het woord die het zelf ervaren heeft:

" Na jaren van therapie en psychoanalyse wist ik wel wat mijn patronen waren, waar ik mij mee identificeerde en wat ik 'fout' deed waardoor ik steeds in dezelfde situatie belandde.

Alleen, ik geraakte er niet uit!

Tot ik bij Veerle als coach terecht kwam die na 2 sessies zei: nu ga je liggen en ademen want we draaien in een rondje. 😅

Wat er toen gebeurde kan ik amper uitleggen: ik maakte een reis en zag me zelf vliegen, maar ik voelde ook intens. En voor het eerst in mijn leven voelde ik dat ik mooi en waardevol was, tot in iedere vezel van mijn lichaam. En dat heeft mijn hele leven veranderd! Ik ben dus heel erg dankbaar voor die sessie die alles in gang zette richting een vrijer leven. Daarna volgden er nog een paar en ze waren allemaal even bijzonder."

Nancy 

Mooi hé? Hoe het bij jou zal zijn dat weet je niet want is ook iedere keer anders. Dat het waardevol is, dat weet ik zeker!

Deze editie gaat door te Berchem in de Ademruimte Academie. Details krijg je na inschrijving.

Ja, daar wil ik bij zijn!

Conscious Breathing op 13 september te Berchem

 
Bij inschrijving in één van onze live events, is deze inschrijving steeds definitief en is er na inschrijving geen terugbetaling mogelijk. Tenzij:
  • Indien u uw inschrijving annuleert tot 1 maand voor de start van het live event, dient u nog steeds 50 % van het inschrijvingsbedrag te betalen.
  • In uitzonderlijke omstandigheden en onderling overleg mag uw ticket worden doorgegeven.
Als u zich inschrijft voor een live event gaat u automatisch akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

Checkout Service provided by Linktopay.eu