Ervaar je veel spanning? 
Ontdek de kracht van je adem met Breathwork!

Wat houdt dit diepgaande ademwerk in?

In juni 2022 volgde ik een opleiding Breathwork Practitioner bij de Amerikaanse Peggy Dylan, gebaseerd op Rebirthing & Holotropic Breathing.

Als Breathwork Facilitator werk ik met een ademtechniek die therapeutische en transformerend is en het lichaam helpt ontdoen van verschillende blokkades.

Tijdens deze methode adem je snel en diep wat helende effecten heeft op lichaam en geest. Het brengt je tot diepere lagen van je bewustzijn en is een vorm van therapie die zeer diep gaat.

Zodra de geest in de gewenste staat van zijn terechtkomt opent dat de mogelijkheid om blokkades en trauma’s te doorbreken. Je krijgt inzicht in je eigen patronen en het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd.

Naast de helende werking van deze methode kan het ademen ook bijdragen aan het krijgen van inzichten in jezelf: wie ben jij tot in het diepste van de kern?

Ontdek je diepste zelf.

Wat is het effect?

We nemen genoeg tijd om aan te komen, een intentie te zetten, en na de ademsessie weer in je normale bewustzijn te komen en jouw ervaring te delen.

Fysieke en emotionele veiligheid zijn een vereiste tijdens deze intense reis in jouw onderbewuste. Daarom is het belangrijk het steeds te doen met een gecertifieerde begeleider en/ of een bijzitter in grotere groepen.

Het gebruik van muziek helpt je om onverwerkte emoties aan te raken die je vanuit dat ruimer bewustzijn nu kan verwerken. 

Een paar mogelijke effecten:

 • verhoogt het bewustzijn;
 • stimuleert de persoonlijke ontwikkeling;
 • loslaten en helen van trauma‚Äôs en emotionele blokkades;
 • brengt je dichter bij je ware zelf;
 • stelt je in staat om meer vanuit de kern van wie je echt bent te leven;
 • vermindert psychische en fysieke klachten;
 • doorbreken van gedragspatronen die niet stimulerend voor iemand werken;
 • activeert het zelfhelend vermogen;
 • het lichaam komt vrij van spanningen en blokkades.
Ervaar de kracht van Holotropisch Ademen!

Het is best spannend om een ademsessie te doen als je niet weet wat er gaat gebeuren.

Veerle gaf mij, door haar zachte begeleiding het vertrouwen om in overgave te gaan en daar ben ik heel dankbaar om.

Ik belandde in een bijzonder diepe rust, een staat van zijn die ik nog niet kende. Heerlijk op het moment zelf en ongetwijfeld heel waardevol achteraf. Je voelt dat er in je hele systeem dingen in gang worden gezet en verwerkt worden.

Een krachtige ervaring die ik iedereen toewens. 

Colette

Holotropic breathwork, ik kan het iedereen aanraden die aan trauma verwerking doet. 
Het voelt als een ontwakening voor mij. Mijn ziel die terug openbloeit en de connectie met mezelf en de wereld die zich herstelt. Sindsdien ben ik zo hard gegroeid als persoon en kan ik terug met een open hart vooruit en geniet ik van iedere seconde. Nu en dan word ik wel nog eens getriggerd, maar ik kan er veel beter mee om en verwerk mijn emoties sneller. 
Holotropic breathwork helpt je met wat je rationeel al weet, ook daadwerkelijk te voelen en te geloven.

Leyla

Als gepassioneerd ondernemer die daarnaast nog een job in loondienst heeft, is het de laatste maanden voor mij enorm moeilijk geweest om de juiste balans te vinden. Hierdoor bleef ik volle gas geven en meedraaien in de ratrace van onze maatschappij.

En dus boekte ik een ademsessie bij Veerle. Luisterend naar de muziek, afwisselend met en zonder tekst, en lettend op mijn ademhaling kwam ik letterlijk tot rust. De transformatie is enorm helend geweest ... Ik heb letterlijk mijn adem teruggevonden en wil nu zeker blijven werken aan mijn bewust-zijn. 

Naomi

Hoe ziet zo'n dag eruit?

 • Kennismakingsronde &¬†vormen van koppels & zetten van intentie
 • Ademsessies
 • Integratie & deelrondes

Aankomst vanaf 9u, start om 9u30.

Einde voorzien tussen 17 & 18u.

Een heerlijke voedzame lunch, drankjes en snacks zijn inbegrepen. 

Deze dag is geschikt voor iedereen die wil werken aan onverwerkte emoties en trauma's, fysieke klachten, angsten, verslavingen,.. voor iedereen die zijn bewustzijn verder wil ontwikkelen.  
 
Contra indicaties zijn hart- en vaatziekte, hoge bloeddruk, epilepsie, herseninfarct, netvliesproblemen, recente operaties, zwangerschap of psychische aandoeningen als borderline, schizofrenie. Bij twijfel stuur je ons een mail en plannen we een intake gesprek.

 

Ontdek in dit artikel hoe Nikki van  The Breathworkmovement deze dag ervaren heeft.

Controlefreak als ik ben had ik nooit gedacht dat deze techniek bij mij zou werken. Maar al vrij snel voelde ik dat er in mijn lichaam van alles in beweging werd gezet dat ik zelfs niet wílde tegen houden.

Veel heeft natuurlijk te maken met hoe Veerle me begeleid heeft in dit proces en het vertrouwen dat ze weet te cre√ęren. Ze voelt heel goed aan welke ‚Äútaal‚ÄĚ ze moet gebruiken om je op je gemak en open te doen stellen en dat is lang niet iedereen gegeven.

Wat de sessie Holotropisch ademen precies gedaan heeft, is moeilijk in woorden te omschrijven, en dat maakt het net zo boeiend: er gebeurt iets in je lichaam dat je moeilijk kan rationaliseren, analyseren, in een vakje kan steken.

Ik kan alleen zeggen dat ik een stuk oud verdriet (vraag me niet welk verdriet) heb los gelaten in de sessie, en daarna een golf van rust en ‚Äúcontentement‚ÄĚ over me heen voelde stromen.Een intense en heel fijne ervaring; waarvoor diepe dank aan Veerle.

Gitte

Deep Breathing
13 Sept -Berchem

 

Reeds Volzet

Deep Breathing
individuele sessie

 

Stuur ons een mail